Κονσερβοποίηση φρούτων /
Στοιχεία έκδοσης: (1987)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Κονσερβοποίηση φρούτων : (συμπληρωματική μελέτη της βασικής Νο 44/1987) /
Αποθηκεύτηκε σε:
Corporate συγγραφέας: | Εμπορική Τράπεζα της Ελλάδος. Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών. |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Αθήνα :
Εμπορική Τράπεζα,
1988.
|
Σειρά: |
Οικονομικές εκδόσεις. Κλαδικές μελέτες ;
66. |
Ταξινομικός αριθμός: |
664.82 ΚΟ |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Κονσερβοποίηση φρούτων /
Στοιχεία έκδοσης: (1987) -
Συντήρηση με ψύξη φρούτων και λαχανικών /
από: Μανωλοπούλου-Λαμπρινού, Ελένη.
Στοιχεία έκδοσης: (1989) -
Κονσερβοποίηση τομάτας : (συμπληρωματική μελέτη της βασικής Νο 44α/1987) /
Στοιχεία έκδοσης: (1988) -
Οινοποιία : (συμπληρωματική μελέτη της βασικής Νο 45/1987) /
Στοιχεία έκδοσης: (1988) -
Σταφίδα : (συμπληρωματική μελέτη της βασικής Νο 48/1987) /
Στοιχεία έκδοσης: (1988)