Microbial ecology of foods, vol.2-Food Commodities /

Corporate συγγραφέας: International Commission on Microbiological Specifications for foods.Food commodities.
Άλλοι συγγραφείς: Silliker, John H., Elliot, Paul R.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: English
Στοιχεία έκδοσης: New York : Academic Press, 1980.
Ταξινομικός αριθμός: 576.163 MI
Θέματα:
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
LEADER 00822nam a22002171 4500
001 1/9215
008 960620s1980 enk 001 eng d
020 |a 012363522X 
035 |l 9537 
040 |a DLC  |b GR-PeUP 
082 0 0 |a 576.163 MI 
110 2 |a International Commission on Microbiological Specifications for foods.Food commodities. 
245 1 0 |a Microbial ecology of foods, vol.2-Food Commodities /  |c by The International commission on Microbiological specifications for foods. 
260 |a New York :  |b Academic Press,  |c 1980. 
300 |a xxii,[333-997]p.  |b fig.,tabl.;  |c 22 cm. 
500 |a Includes index. 
650 4 |a Food  |x Microbiology. 
650 4 |a Food industry and trade. 
700 1 |a Silliker, John H. 
700 1 |a Elliot, Paul R. 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c MAIN  |e 20040709  |h 576.163 MI  |p 00125043  |q 00125043  |t LOAN  |y 0  |4 1