Technical innovations in freezing and refrigeration of fruits and vegetables : proceedings of the international conference of Davis, USA (July 9-12, 1989)

Corporate συγγραφέας: International Institute of Refrigeration.
Άλλοι συγγραφείς: International Conference on Technical Innovations in Freezing and Refrigeration of Fruits and Vegetables ;
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: English
Στοιχεία έκδοσης: Paris Institut International du Froid, 1989
Σειρά: Science et technique du froid.
Ταξινομικός αριθμός: 664.85 INT
Θέματα:
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
LEADER 00997nam a22002291 4500
001 1/21020
008 040420s1989 enk b 1 11 eng d
020 |a 2903633509 
035 |l 21626 
040 |a DLC  |b GR-PeUP 
082 0 0 |a 664.85 INT 
111 2 |a International Conference on Technical Innovations in Freezing and Refrigeration of Fruits and Vegetables ;  |n (1989 :  |c University of California, Davis) 
245 1 0 |a Technical innovations in freezing and refrigeration of fruits and vegetables :  |b proceedings of the international conference of Davis, USA (July 9-12, 1989) 
260 |a Paris  |b Institut International du Froid,  |c 1989 
300 |a 461 p. :  |b ill. ;  |c 24 cm. 
490 1 |a Science et technique du froid ; 
650 4 |a Fruit  |x Preservation. 
650 4 |a Vegetables  |x Preservation. 
650 4 |a Frozen foods. 
710 2 |a International Institute of Refrigeration. 
830 |a Science et technique du froid. 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c MAIN  |e 20040709  |h 664.85 INT  |p 00143289  |q 00143289  |t LOAN  |y 0  |4 1