Physiological water content of frozen and quick frozen chicken and turkey parts : control methods for extraneous water /

Corporate συγγραφέας: Commission of the European Communities.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: English
Στοιχεία έκδοσης: Luxembourg : Office for Official Publications of the European Communities, 1993
Ταξινομικός αριθμός: KET 664.93 PHY
Θέματα:
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
LEADER 00772nam a2200193 4500
001 1/24128
008 020618s1993 lu a n000 0 eng
020 |a 9282669130 
035 |l 25861 
040 |a GR-PeUP 
082 0 0 |a KET 664.93 PHY 
245 0 0 |a Physiological water content of frozen and quick frozen chicken and turkey parts :  |b control methods for extraneous water / 
260 |a Luxembourg :  |b Office for Official Publications of the European Communities,  |c 1993 
300 |a 45 σ.:  |b εικ.;  |c 30 εκ. 
650 4 |a Poultry  |x Processing. 
650 4 |a Food  |x Moisture. 
650 4 |a Frozen poultry  |z European Economic Community countries. 
710 2 |a Commission of the European Communities. 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c KET  |e 20041210  |h KET 664.93 PHY  |p 00144458  |q 00144458  |t LOAN  |y 0  |4 1