Μελέτη σκοπιμότητας ίδρυσης εστιατορίου σε περιοχή των Αθηνών /
| Κύριος συγγραφέας: | Μαρκόπουλος, Γεώργιος Η. |
|---|---|
| Corporate συγγραφέας: | Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. |
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | Greek |
| Στοιχεία έκδοσης: |
Πειραιάς :
[χ.ό.],
2004
|
| Ταξινομικός αριθμός: |
657.95068 ΜΑΡ |
| Θέματα: | |
| Διαθέσιμο Online: |
http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/453 |
| Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
| LEADER | 01256nam a2200217 a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 1/24402 | ||
| 008 | 030619s2004 gr a bm 00010 gre d | ||
| 035 | |l 26165 | ||
| 082 | 0 | 0 | |a 657.95068 ΜΑΡ |
| 100 | 1 | |a Μαρκόπουλος, Γεώργιος Η. | |
| 245 | 1 | 0 | |a Μελέτη σκοπιμότητας ίδρυσης εστιατορίου σε περιοχή των Αθηνών / |c Μαρκόπουλος, Γεώργιος Η. |
| 260 | |a Πειραιάς : |b [χ.ό.], |c 2004 | ||
| 300 | |a 57 σ. : |b εικ. ; |c 30 εκ. + |e 1 οπτκό δίσκο Η/Υ. | ||
| 502 | |a Διατριβή (Δ.Ε.)--Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2004 | ||
| 504 | |a Περιέχει βιβλιογραφία | ||
| 650 | 4 | |a Διατριβές. | |
| 650 | 4 | |a Εστιατόρια, ταβέρνες, κλπ. |x Διοίκηση και οργάνωση. | |
| 650 | 4 | |a Οικονομοτεχνικές μελέτες. | |
| 710 | 2 | |a Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. | |
| 852 | |a INST |b UNIPILB |c DISS |e 20050609 |h 657.95068 ΜΑΡ |p 00146408 |q 00146408 |t NOLOAN |y 23 |4 1 | ||
| 856 | 4 | 1 | |u http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/453 |