Better training for safer food : annual report 2009.
Στοιχεία έκδοσης: (2010)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Υγιεινά τρόφιμα για τους πολίτες της Ευρώπης : η Ευρωπαϊκή Ένωση και η ποιότητα των τροφίμων
Αποθηκεύτηκε σε:
Corporate συγγραφέας: | Ευρωπαϊκή Επιτροπή Γενική Διεύθυνση Διεύρυνσης. |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Λουξεμβούργο:
Υπηρεσία Eπισήμων Eκδόσεων των Ευρωπαικών Kοινοτήτων,
2000
|
Ταξινομικός αριθμός: |
ΚΕΤ 664.07 ΥΓΙ |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Better training for safer food : annual report 2009.
Στοιχεία έκδοσης: (2010) -
Better training for safer food : annual report 2008.
Στοιχεία έκδοσης: (2009) -
Assuring safety in the food chain : a European research priority.
Στοιχεία έκδοσης: (2009) -
Στοιχεία τεχνολογίας, μεταποιήσεις και συσκευασίας τροφίμων : αλληλεπιδράσεις συσκευασίας με τρόφιμα και περιβάλλον /
από: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Στοιχεία έκδοσης: (2001) -
Statistical quality control for the food industry /
από: Hubbard, Merton R.
Στοιχεία έκδοσης: (2003)