Ασφάλεια τροφίμων: Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
από: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Στοιχεία έκδοσης: (2001)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Η εφαρμογή του outsourcing στις ελληνικές επιχειρήσεις : η περίπτωση του κλάδου τροφίμων και ποτών /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Δήμου, Χαράλαμπος. |
---|---|
Corporate συγγραφέας: | Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Πειραιάς :
[χ.ό.],
2006.
|
Ταξινομικός αριθμός: |
658.72 ΔΗΜ |
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: |
http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/1319 |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Ασφάλεια τροφίμων: Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
από: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Στοιχεία έκδοσης: (2001) -
Χωροταξικός σχεδιασμός και λειτουργική οργάνωση κέντρου διανομής πολυεθνικής εταιρείας του κλάδου τροφίμων και ποτών /
από: Γεωργάς, Δημήτριος.
Στοιχεία έκδοσης: (2008) -
Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σε εταιρία εμπορίας, αποθήκευσης και διακίνησης ποτών σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 22000 /
από: Στρατηγός, Βασίλειος Δ.
Στοιχεία έκδοσης: (2008) -
Μελέτη outsourcing ανεφοδιασμού του κέντρου διανομής στη Θεσσαλονίκη και του εργοστασίου στο Βόλο της εταιρείας Χρωτέχ/
από: Βλάχος, Σταύρος-Χαράλαμπος.
Στοιχεία έκδοσης: (2005) -
Η κωδικοποίηση και η διαχείριση διαμόρφωσης (configurarion management- CM) στις ελληνικές παραγωγικές επιχειρήσεις "τσιμέντων και τροφίμων/
από: Παπασωτηρίου, Δημήτριος.
Στοιχεία έκδοσης: (2001)