Εφαρμογή συστήματος HACCP σε βιομηχανικό σφαγείο χοίρων /

Κύριος συγγραφέας: Τσιριγωτάκης, Ιωάννης Μ.
Corporate συγγραφέας: Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: Greek
Στοιχεία έκδοσης: Πειραιάς : [χ.ό.], 2004
Ταξινομικός αριθμός: 363.19 ΤΣΙ
Θέματα:
Διαθέσιμο Online: http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/458
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
Φυσική περιγραφή: 158 σ. : πιν. ; 30 εκ. + 1 οπτικό δίσκο Η/Υ
Βιβλιογραφία: Περιέχει βιβλιογραφία