Εφαρμογή συστήματος HACCP σε βιομηχανικό σφαγείο χοίρων /
Κύριος συγγραφέας: | Τσιριγωτάκης, Ιωάννης Μ. |
---|---|
Corporate συγγραφέας: | Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Πειραιάς :
[χ.ό.],
2004
|
Ταξινομικός αριθμός: |
363.19 ΤΣΙ |
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: |
http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/458 |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Διαδίκτυο
http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/458UNIPILB
Ταξινομικός #: |
363.19 ΤΣΙ |
---|---|
Αντίγραφο 1 | |
Αντίγραφο 2 |