Εφαρμογή συστήματος HACCP σε βιομηχανικό σφαγείο χοίρων /
| Κύριος συγγραφέας: | Τσιριγωτάκης, Ιωάννης Μ. |
|---|---|
| Corporate συγγραφέας: | Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. |
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | Greek |
| Στοιχεία έκδοσης: |
Πειραιάς :
[χ.ό.],
2004
|
| Ταξινομικός αριθμός: |
363.19 ΤΣΙ |
| Θέματα: | |
| Διαθέσιμο Online: |
http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/458 |
| Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Διαδίκτυο
http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/458UNIPILB
| Ταξινομικός #: |
363.19 ΤΣΙ |
|---|---|
| Αντίγραφο 1 | |
| Αντίγραφο 2 |