Εφαρμογή συστήματος HACCP σε βιομηχανικό σφαγείο χοίρων /

Κύριος συγγραφέας: Τσιριγωτάκης, Ιωάννης Μ.
Corporate συγγραφέας: Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: Greek
Στοιχεία έκδοσης: Πειραιάς : [χ.ό.], 2004
Ταξινομικός αριθμός: 363.19 ΤΣΙ
Θέματα:
Διαθέσιμο Online: http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/458
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
LEADER 01414nam a22002531 4500
001 1/23907
008 020508s2004 gr bm 00110 gre d
035 |l 25638 
040 |a GR-PeUP 
082 0 0 |a 363.19 ΤΣΙ 
100 1 |a Τσιριγωτάκης, Ιωάννης Μ. 
245 1 0 |a Εφαρμογή συστήματος HACCP σε βιομηχανικό σφαγείο χοίρων /  |c Τσιριγωτάκης, Ιωάννης Μ. 
260 |a Πειραιάς :  |b [χ.ό.],  |c 2004 
300 |a 158 σ. :  |b πιν. ;  |c 30 εκ. +  |e 1 οπτικό δίσκο Η/Υ 
502 |a Διατριβή (Δ.Ε.) - Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2004 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφία 
650 4 |a Διατριβές. 
650 4 |a Τροφή  |x Βιομηχανία και εμπόριο  |x Ποιοτικός έλεγχος. 
650 4 |a Τροφή  |x Έλεγχος. 
650 4 |a Κρέας  |x Βιομηχανία και εμπόριο. 
710 2 |a Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c DISS  |e 20050404  |h 363.19 ΤΣΙ  |p 00143583  |q 00143583  |t NOLOAN  |y 23  |4 1 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c DISS  |e 20050405  |h 363.19 ΤΣΙ  |p 00143871  |q 00143871  |t NOLOAN  |y 23  |4 2 
856 4 1 |u http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/458