|
|
|
|
LEADER |
01414nam a22002531 4500 |
001 |
1/23907 |
008 |
020508s2004 gr bm 00110 gre d |
035 |
|
|
|l 25638
|
040 |
|
|
|a GR-PeUP
|
082 |
0 |
0 |
|a 363.19 ΤΣΙ
|
100 |
1 |
|
|a Τσιριγωτάκης, Ιωάννης Μ.
|
245 |
1 |
0 |
|a Εφαρμογή συστήματος HACCP σε βιομηχανικό σφαγείο χοίρων /
|c Τσιριγωτάκης, Ιωάννης Μ.
|
260 |
|
|
|a Πειραιάς :
|b [χ.ό.],
|c 2004
|
300 |
|
|
|a 158 σ. :
|b πιν. ;
|c 30 εκ. +
|e 1 οπτικό δίσκο Η/Υ
|
502 |
|
|
|a Διατριβή (Δ.Ε.) - Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2004
|
504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφία
|
650 |
|
4 |
|a Διατριβές.
|
650 |
|
4 |
|a Τροφή
|x Βιομηχανία και εμπόριο
|x Ποιοτικός έλεγχος.
|
650 |
|
4 |
|a Τροφή
|x Έλεγχος.
|
650 |
|
4 |
|a Κρέας
|x Βιομηχανία και εμπόριο.
|
710 |
2 |
|
|a Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
|
852 |
|
|
|a INST
|b UNIPILB
|c DISS
|e 20050404
|h 363.19 ΤΣΙ
|p 00143583
|q 00143583
|t NOLOAN
|y 23
|4 1
|
852 |
|
|
|a INST
|b UNIPILB
|c DISS
|e 20050405
|h 363.19 ΤΣΙ
|p 00143871
|q 00143871
|t NOLOAN
|y 23
|4 2
|
856 |
4 |
1 |
|u http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/458
|