Η σημασία της επισήμανσης των τροφίμων για την προστασία των καταναλωτών /

Κύριος συγγραφέας: Αποστόλου, Ειρήνη.
Corporate συγγραφέας: Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: Greek
Στοιχεία έκδοσης: Πειραιάς : [χ.ό.], 2006.
Ταξινομικός αριθμός: 363.19'2 ΑΠΟ
Θέματα:
Διαθέσιμο Online: http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/1550
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
LEADER 01128nam a2200217 a 4500
001 1/31818
008 040108s2006 gr a bm 00010 gre d
035 |l 34150 
040 |a GR-PeUP 
082 0 0 |a 363.19'2 ΑΠΟ 
100 1 |a Αποστόλου, Ειρήνη. 
245 1 2 |a Η σημασία της επισήμανσης των τροφίμων για την προστασία των καταναλωτών /  |c Αποστόλου Ειρήνη. 
260 |a Πειραιάς :  |b [χ.ό.],  |c 2006. 
300 |a 114 σ. :  |b πίν. ;  |c 30 εκ. +  |e 1 οπτικό δίσκο Η/Υ. 
502 |a Διατριβή (Δ.Ε.)--Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2006. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφία. 
650 4 |a Διατριβές. 
650 4 |a Food labeling. 
710 2 |a Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c DISS  |e 20070119  |h 363.19'2 ΑΠΟ  |p 00151642  |q 00151642  |t NOLOAN  |y 23  |4 1 
856 4 1 |u http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/1550