The art and science of managing hotels/restaurants/institutions = formerly The art and science of modern innkeeping /

Κύριος συγγραφέας: Vallen, Jerome J.
Άλλοι συγγραφείς: Abbey, James R., Sapienza, Dunnovan L.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: English
Στοιχεία έκδοσης: Rochelle Park, N.J. : Hayden Book Co., c1978.
Σειρά: Ahrens series.
Ταξινομικός αριθμός: 658.91΄64794 VAL
Θέματα:
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
LEADER 01000pam a2200265 i 4500
001 1/32129
008 070202s1978 enk 001 0 eng d
020 |a 0810494701 
035 |l 34475 
040 |a GR-PeUP 
082 0 0 |a 658.91΄64794 VAL 
100 1 |a Vallen, Jerome J. 
245 1 4 |a The art and science of managing hotels/restaurants/institutions =  |b formerly The art and science of modern innkeeping /  |c Jerome J. Vallen, James R. Abbey, Dunnovan L. Sapienza. 
260 |a Rochelle Park, N.J. :  |b Hayden Book Co.,  |c c1978. 
300 |a 275 σ. :  |b εικ. ;  |c 24 εκ. 
490 1 |a Ahrens series ; 
500 |a Περιέχει ευρετήριο. 
650 4 |a Hotel management. 
650 4 |a Restaurant management. 
650 4 |a Food service management. 
700 1 |a Abbey, James R. 
700 1 |a Sapienza, Dunnovan L. 
830 |a Ahrens series. 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c MAIN  |e 20070209  |h 658.91΄64794 VAL  |p 00151941  |q 00151941  |t LOAN  |y 0  |4 1 
856 4 |d /webopac/covers/02/34475_0810494701.jpg