Encyclopedia of food microbiology

Άλλοι συγγραφείς: Robinson, R. K., Batt, Carl A., Patel, P. D.
Μορφή: Ηλεκτρονική πηγή
Γλώσσα: English
Στοιχεία έκδοσης: San Diego : Academic Press, c2000.
Θέματα:
Διαθέσιμο Online: http://www.loc.gov/catdir/toc/els032/98087954.html
http://www.sciencedirect.com/science/referenceworks/9780122270703
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
LEADER 01110nam a2200253 a 4500
001 1/37782
008 090630s2000 caua be 001 0 eng
020 |a 9780122270703 
035 |l 40396 
040 |a DLC  |c DLC  |d DLC  |d GR-PeUP 
041 |a eng 
245 0 0 |a Encyclopedia of food microbiology  |h [electronic resource] /  |c editor-in-chief, Richard K. Robinson ; editors, Carl A. Batt, Pradip D. Patel. 
260 |a San Diego :  |b Academic Press,  |c c2000. 
300 |a Ένα html e-book. 
533 |a Ηλεκτρονικό βιβλίο  |e Τρόπος πρόσβασης μέσω διαδικτύου 
650 4 |a Food  |x Microbiology  |v Encyclopedias. 
655 4 |a Electronic books. 
700 1 |a Robinson, R. K.  |q (Richard Kenneth) 
700 1 |a Batt, Carl A. 
700 1 |a Patel, P. D. 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c EBOOKS  |e 20100624  |p 00b40396  |q 00b40396  |t ONLINE  |y 0 
856 4 1 |3 Πίνακας περιεχομένων  |u http://www.loc.gov/catdir/toc/els032/98087954.html 
856 4 0 |u http://www.sciencedirect.com/science/referenceworks/9780122270703 
856 4 |d /webopac/covers/02/40396_9780122270703.jpg