Microbial ecology of foods, vol.2-Food Commodities /
Στοιχεία έκδοσης: (1980)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Encyclopedia of food microbiology
Αποθηκεύτηκε σε:
Άλλοι συγγραφείς: | Robinson, R. K., Batt, Carl A., Patel, P. D. |
---|---|
Μορφή: | Ηλεκτρονική πηγή |
Γλώσσα: | English |
Στοιχεία έκδοσης: |
San Diego :
Academic Press,
c2000.
|
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: |
http://www.loc.gov/catdir/toc/els032/98087954.html http://www.sciencedirect.com/science/referenceworks/9780122270703 |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Microbial ecology of foods, vol.2-Food Commodities /
Στοιχεία έκδοσης: (1980) -
Advances in applied microbiology
Στοιχεία έκδοσης: (1959) -
Methods in microbiology
Στοιχεία έκδοσης: (1969) -
Advances in microbial physiology
Στοιχεία έκδοσης: (1967) -
Complete course in astrobiology
από: Patnaik, Pradyot.
Στοιχεία έκδοσης: (2007)