Encyclopedia of food sciences and nutrition
Άλλοι συγγραφείς: | Caballero, Benjamin., Trugo, Luiz C., Finglas, Paul M. |
---|---|
Μορφή: | Ηλεκτρονική πηγή |
Γλώσσα: | English |
Στοιχεία έκδοσης: |
Amsterdam ; New York :
Academic Press,
c2003.
|
Έκδοση: | 2nd ed. |
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: |
http://www.loc.gov/catdir/toc/els031/2002114339.html http://www.sciencedirect.com/science/referenceworks/9780122270550 |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Φυσική περιγραφή: |
Ένα html e-book. |
---|---|
ISBN: |
9780122270550 |