Advances in food and nutrition research
Στοιχεία έκδοσης: (1989)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Encyclopedia of food sciences and nutrition
Αποθηκεύτηκε σε:
Άλλοι συγγραφείς: | Caballero, Benjamin., Trugo, Luiz C., Finglas, Paul M. |
---|---|
Μορφή: | Ηλεκτρονική πηγή |
Γλώσσα: | English |
Στοιχεία έκδοσης: |
Amsterdam ; New York :
Academic Press,
c2003.
|
Έκδοση: | 2nd ed. |
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: |
http://www.loc.gov/catdir/toc/els031/2002114339.html http://www.sciencedirect.com/science/referenceworks/9780122270550 |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Advances in food and nutrition research
Στοιχεία έκδοσης: (1989) -
Food, people, and nutrition /
από: Eckstein, Eleanor F.
Στοιχεία έκδοσης: (1980) -
Encyclopedia of human nutrition
Στοιχεία έκδοσης: (2005) -
Food, economics, and health
από: Bhargava, Alok.
Στοιχεία έκδοσης: (2008) -
World food problem : a selective bibliography of reviews /
από: Rechcigl, Miloslav.
Στοιχεία έκδοσης: (1975)