Encyclopedia of food sciences and nutrition
| Άλλοι συγγραφείς: | Caballero, Benjamin., Trugo, Luiz C., Finglas, Paul M. |
|---|---|
| Μορφή: | Ηλεκτρονική πηγή |
| Γλώσσα: | English |
| Στοιχεία έκδοσης: |
Amsterdam ; New York :
Academic Press,
c2003.
|
| Έκδοση: | 2nd ed. |
| Θέματα: | |
| Διαθέσιμο Online: |
http://www.loc.gov/catdir/toc/els031/2002114339.html http://www.sciencedirect.com/science/referenceworks/9780122270550 |
| Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
| Φυσική περιγραφή: |
Ένα html e-book. |
|---|---|
| ISBN: |
9780122270550 |


