Encyclopedia of food sciences and nutrition

Άλλοι συγγραφείς: Caballero, Benjamin., Trugo, Luiz C., Finglas, Paul M.
Μορφή: Ηλεκτρονική πηγή
Γλώσσα: English
Στοιχεία έκδοσης: Amsterdam ; New York : Academic Press, c2003.
Έκδοση: 2nd ed.
Θέματα:
Διαθέσιμο Online: http://www.loc.gov/catdir/toc/els031/2002114339.html
http://www.sciencedirect.com/science/referenceworks/9780122270550
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
LEADER 01191nam a2200277 a 4500
001 1/37783
008 090630s2003 ne a be 001 0 eng c
020 |a 9780122270550 
035 |l 40397 
040 |a PUL  |d DLC  |d GR-PeUP 
041 |a eng 
245 0 0 |a Encyclopedia of food sciences and nutrition  |h [electronic resource] /  |c editor-in-chief, Benjamin Caballero ; editors, Luiz C. Trugo, Paul M. Finglas. 
250 |a 2nd ed. 
260 |a Amsterdam ;  |a New York :  |b Academic Press,  |c c2003. 
300 |a Ένα html e-book. 
533 |a Ηλεκτρονικό βιβλίο  |b Τρόπος πρόσβασης μέσω διαδικτύου. 
650 1 4 |a Nutrition  |v Encyclopedias  |x English. 
650 2 4 |a Food  |v Encyclopedias  |x English. 
655 4 |a Electronic books. 
700 1 |a Caballero, Benjamin. 
700 1 |a Trugo, Luiz C. 
700 1 |a Finglas, Paul M. 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c EBOOKS  |e 20100624  |p 00b40397  |q 00b40397  |t ONLINE  |y 0 
856 4 1 |3 Πίνακας περιεχομένων  |u http://www.loc.gov/catdir/toc/els031/2002114339.html 
856 4 0 |u http://www.sciencedirect.com/science/referenceworks/9780122270550 
856 4 |d /webopac/covers/02/40397_9780122270550.jpg