Τροφογνωσία Περιγραφική χημεία και τεχνολογία τροφίμων

Το βιβλίο είναι δομημένο με το Προοίμιο την Εισαγωγή, την Κύρια Ύλη με 35 κεφάλαια και το Παράρτημα. Όλα τα κεφάλαια περιέχουν παραγράφους, σχήματα, πίνακες και διαγράμματα ροής για την ευχερέστερη διάκριση και κατανόηση της ύλης. Το "ΠΡΟΟΙΜΙΟ" περιέχει σύντομη αναφορά στις διακρίσεις, στο...

Πλήρης περιγραφή

Κύριος συγγραφέας: Ανδρικόπουλος, Νικόλαος.
Άλλοι συγγραφείς: Πολυσίου, Μόσχος
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: Greek
Στοιχεία έκδοσης: Αθήνα : Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών, c2015.
Σειρά: Ακαδημαϊκά Ηλεκτρονικά Συγγράμματα και Βοηθήματα Κάλλιπος
Ταξινομικός αριθμός: 613.2
Θέματα:
Διαθέσιμο Online: Πλήρες Κείμενο - Full text
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!

Παρόμοια τεκμήρια