Ασφάλεια τροφίμων: Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
από: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Στοιχεία έκδοσης: (2001)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Η κωδικοποίηση και η διαχείριση διαμόρφωσης (configurarion management- CM) στις ελληνικές παραγωγικές επιχειρήσεις "τσιμέντων και τροφίμων/
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Παπασωτηρίου, Δημήτριος. |
---|---|
Corporate συγγραφέας: | Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Πειραιάς :
[χ.ό.],
2001
|
Ταξινομικός αριθμός: |
658.054 ΠΑΠ |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Ασφάλεια τροφίμων: Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
από: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Στοιχεία έκδοσης: (2001) -
Η εφαρμογή του outsourcing στις ελληνικές επιχειρήσεις : η περίπτωση του κλάδου τροφίμων και ποτών /
από: Δήμου, Χαράλαμπος.
Στοιχεία έκδοσης: (2006) -
Χωροταξικός σχεδιασμός και λειτουργική οργάνωση κέντρου διανομής πολυεθνικής εταιρείας του κλάδου τροφίμων και ποτών /
από: Γεωργάς, Δημήτριος.
Στοιχεία έκδοσης: (2008) -
Ανάλυση του υποκλάδου της τσιμεντοβιομηχανίας με βάση το υπόδειγμα των πέντε δυνάμεων του ανταγωνισμού του Porter /
από: Μαρούλης, Δημήτριος Χ.
Στοιχεία έκδοσης: (2007) -
Σχεδιασμός και έλεγχος της παραγωγής στην τσιμεντοβιομηχανία συγκριτική μελέτη Ιράκ-Ελλάδα /
από: Αλ-Αζζαουί, Μουχάμεντ.
Στοιχεία έκδοσης: (1981)