Γενικευμένο σχέδιο HACCP για το βιομηχανικό γιαούρτι /
Κύριος συγγραφέας: | Τσαρούχας, Δημήτριος Β. |
---|---|
Corporate συγγραφέας: | Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Πειραιάς :
[χ.ό.],
2006.
|
Ταξινομικός αριθμός: |
637.1476 ΤΣΑ |
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: |
http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/1381 |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Φυσική περιγραφή: |
129 σ. ; 30 εκ. + 1 οπτικό δίσκο Η/Υ. |
---|---|
Βιβλιογραφία: |
Περιέχει βιβλιογραφία. |