Γενικευμένο σχέδιο HACCP για το βιομηχανικό γιαούρτι /
Κύριος συγγραφέας: | Τσαρούχας, Δημήτριος Β. |
---|---|
Corporate συγγραφέας: | Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Πειραιάς :
[χ.ό.],
2006.
|
Ταξινομικός αριθμός: |
637.1476 ΤΣΑ |
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: |
http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/1381 |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
LEADER | 01188nam a2200241 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 1/30225 | ||
008 | 020210s2006 gr bm 001 0 gre d | ||
035 | |l 32387 | ||
040 | |a GR-PeUP | ||
082 | 0 | 0 | |a 637.1476 ΤΣΑ |
100 | 1 | |a Τσαρούχας, Δημήτριος Β. | |
245 | 1 | 0 | |a Γενικευμένο σχέδιο HACCP για το βιομηχανικό γιαούρτι / |c Τσαρούχας Δημήτριος Β. |
260 | |a Πειραιάς : |b [χ.ό.], |c 2006. | ||
300 | |a 129 σ. ; |c 30 εκ. + |e 1 οπτικό δίσκο Η/Υ. | ||
502 | |a Διατριβή (Δ.E.)--Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2006. | ||
504 | |a Περιέχει βιβλιογραφία. | ||
650 | 4 | |a Διατριβές. | |
650 | 4 | |a Yogurt industry. | |
650 | 4 | |a Food |x Safety measures. | |
650 | 4 | |a Food industry and trade |x Quality control. | |
710 | 2 | |a Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. | |
852 | |a INST |b UNIPILB |c DISS |e 20060707 |h 637.1476 ΤΣΑ |p 00150806 |q 00150806 |t NOLOAN |y 23 |4 1 | ||
856 | 4 | 1 | |u http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/1381 |