Γενικευμένο σχέδιο HACCP για το βιομηχανικό γιαούρτι /

Κύριος συγγραφέας: Τσαρούχας, Δημήτριος Β.
Corporate συγγραφέας: Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: Greek
Στοιχεία έκδοσης: Πειραιάς : [χ.ό.], 2006.
Ταξινομικός αριθμός: 637.1476 ΤΣΑ
Θέματα:
Διαθέσιμο Online: http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/1381
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
LEADER 01188nam a2200241 a 4500
001 1/30225
008 020210s2006 gr bm 001 0 gre d
035 |l 32387 
040 |a GR-PeUP 
082 0 0 |a 637.1476 ΤΣΑ 
100 1 |a Τσαρούχας, Δημήτριος Β. 
245 1 0 |a Γενικευμένο σχέδιο HACCP για το βιομηχανικό γιαούρτι /  |c Τσαρούχας Δημήτριος Β. 
260 |a Πειραιάς :  |b [χ.ό.],  |c 2006. 
300 |a 129 σ. ;  |c 30 εκ. +  |e 1 οπτικό δίσκο Η/Υ. 
502 |a Διατριβή (Δ.E.)--Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2006. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφία. 
650 4 |a Διατριβές. 
650 4 |a Yogurt industry. 
650 4 |a Food  |x Safety measures. 
650 4 |a Food industry and trade  |x Quality control. 
710 2 |a Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c DISS  |e 20060707  |h 637.1476 ΤΣΑ  |p 00150806  |q 00150806  |t NOLOAN  |y 23  |4 1 
856 4 1 |u http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/1381