Statistical quality control for the food industry /
από: Hubbard, Merton R.
Στοιχεία έκδοσης: (2003)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Γενικευμένο σχέδιο HACCP για το βιομηχανικό γιαούρτι /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Τσαρούχας, Δημήτριος Β. |
---|---|
Corporate συγγραφέας: | Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Πειραιάς :
[χ.ό.],
2006.
|
Ταξινομικός αριθμός: |
637.1476 ΤΣΑ |
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: |
http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/1381 |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Statistical quality control for the food industry /
από: Hubbard, Merton R.
Στοιχεία έκδοσης: (2003) -
Υγιεινά τρόφιμα για τους πολίτες της Ευρώπης : η Ευρωπαϊκή Ένωση και η ποιότητα των τροφίμων
Στοιχεία έκδοσης: (2000) -
Better training for safer food : annual report 2009.
Στοιχεία έκδοσης: (2010) -
Better training for safer food : annual report 2008.
Στοιχεία έκδοσης: (2009) -
Στοιχεία τεχνολογίας, μεταποιήσεις και συσκευασίας τροφίμων : αλληλεπιδράσεις συσκευασίας με τρόφιμα και περιβάλλον /
από: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Στοιχεία έκδοσης: (2001)