Αξιοποίηση των στεμφύλων (στερεά υπολείμματα οινοποίησης) σε μονάδες παραγωγής εκχυλισμάτων σταφυλής πλούσιων σε πολυφαινόλες /
Κύριος συγγραφέας: | Τιτάκης - Καρτσωνάκης, Γεώργιος. |
---|---|
Corporate συγγραφέας: | Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας. |
Άλλοι συγγραφείς: | Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Τμήμα Χημικών Μηχανικών. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Πειραιάς :
[χ.ό.],
2006
|
Ταξινομικός αριθμός: |
634.88 TIT |
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: |
http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/1060 |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
LEADER | 01438nam a2200229 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 1/30350 | ||
008 | 020413s2006 gr bm 00110 gre d | ||
035 | |l 32514 | ||
082 | 0 | 0 | |a 634.88 TIT |
100 | 1 | |a Τιτάκης - Καρτσωνάκης, Γεώργιος. | |
245 | 1 | 0 | |a Αξιοποίηση των στεμφύλων (στερεά υπολείμματα οινοποίησης) σε μονάδες παραγωγής εκχυλισμάτων σταφυλής πλούσιων σε πολυφαινόλες / |c Τιτάκης - Καρτσωνάκης Γεώργιος |
260 | |a Πειραιάς : |b [χ.ό.], |c 2006 | ||
300 | |a 116 σ. : |b πιν. ; |c 30 εκ. + |e 1 οπτικό δίσκο Η/Υ | ||
502 | |a Διατριβή (Δ.Ε.) - Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2006 | ||
650 | 4 | |a Διατριβές. | |
650 | 4 | |a Wine and wine making |x By-products. | |
650 | 4 | |a Οίνοικαι οινοποιία. | |
650 | 4 | |a Σταφύλια. | |
710 | 2 | |a Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας. | |
710 | 2 | |a Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Τμήμα Χημικών Μηχανικών. | |
852 | |a INST |b UNIPILB |c DISS |e 20060721 |h 634.88 TIT |p 00150846 |q 00150846 |t NOLOAN |y 23 |4 1 | ||
856 | 4 | 1 | |u http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/1060 |