Work analysis and design for hotels, restaurants, and institutions /

Κύριος συγγραφέας: Kazarian, Edward A.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: English
Στοιχεία έκδοσης: Westport, Conn. : AVI Pub. Co., c1979.
Έκδοση: 2d ed.
Ταξινομικός αριθμός: 658.5΄3 KAZ
Θέματα:
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
LEADER 00817cam a2200229 i 4500
001 1/32131
008 070202s1979 enka b 001 0 eng d
020 |a 0870553178 
035 |l 34477 
040 |a GR-PeUP 
082 0 0 |a 658.5΄3 KAZ 
100 1 |a Kazarian, Edward A. 
245 1 0 |a Work analysis and design for hotels, restaurants, and institutions /  |c Edward A. Kazarian. 
250 |a 2d ed. 
260 |a Westport, Conn. :  |b AVI Pub. Co.,  |c c1979. 
300 |a viii, 390 σ. :  |b εικ. ;  |c 24 εκ. 
500 |a Περιέχει ευρετήριο. 
504 |a Βιβλιογραφία: σ. 338-343. 
650 4 |a Hotel management. 
650 4 |a Restaurant management. 
650 4 |a Associations, institutions, etc.  |x Management. 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c MAIN  |e 20070209  |h 658.5΄3 KAZ  |p 00151939  |q 00151939  |t LOAN  |y 0  |4 1