Introduction to hotel and restaurant management /
Στοιχεία έκδοσης: (1984)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Work analysis and design for hotels, restaurants, and institutions /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Kazarian, Edward A. |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English |
Στοιχεία έκδοσης: |
Westport, Conn. :
AVI Pub. Co.,
c1979.
|
Έκδοση: | 2d ed. |
Ταξινομικός αριθμός: |
658.5΄3 KAZ |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Introduction to hotel and restaurant management /
Στοιχεία έκδοσης: (1984) -
Operational problem solving for the hotel and restaurant industry : the Pullman method /
από: Kreck, Lothar A., 1926-
Στοιχεία έκδοσης: (1978) -
Introduction to hotel and restaurant management /
Στοιχεία έκδοσης: (1988) -
The art and science of managing hotels/restaurants/institutions = formerly The art and science of modern innkeeping /
από: Vallen, Jerome J.
Στοιχεία έκδοσης: (1978) -
The labor-management relations handbook for hotels, motels, restaurants, and institutions /
από: Witzky, Herbert K.
Στοιχεία έκδοσης: (1975)