The professional food buyer : standards, principles, and procedures /
Κύριος συγγραφέας: | Warfel, Marshall C. |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | Waskey, Frank H. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English |
Στοιχεία έκδοσης: |
Berkeley :
McCutchan Pub.,
1979.
|
Ταξινομικός αριθμός: |
658.7'2 WAR |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
LEADER | 00711cam a2200193 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 1/33243 | ||
008 | 070202s1979 enka b 001 0 eng d | ||
020 | |a 0821122541 | ||
035 | |l 35657 | ||
040 | |a GR-PeUP | ||
082 | 0 | 0 | |a 658.7'2 WAR |
100 | 1 | |a Warfel, Marshall C. | |
245 | 1 | 4 | |a The professional food buyer : |b standards, principles, and procedures / |c Warfel M.C., Frank H. Waskey. |
260 | |a Berkeley : |b McCutchan Pub., |c 1979. | ||
300 | |a x, 363 σ. : |b εικ. ; |c 29 εκ. | ||
504 | |a Περιέχει βιβλιογραφία και ευρετήριο. | ||
650 | 4 | |a Food service purchasing. | |
700 | 1 | |a Waskey, Frank H. | |
852 | |a INST |b UNIPILB |c MAIN |e 20071026 |h 658.7'2 WAR |p 00153954 |q 00153954 |t LOAN |y 0 |4 1 |