The professional food buyer : standards, principles, and procedures /

Κύριος συγγραφέας: Warfel, Marshall C.
Άλλοι συγγραφείς: Waskey, Frank H.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: English
Στοιχεία έκδοσης: Berkeley : McCutchan Pub., 1979.
Ταξινομικός αριθμός: 658.7'2 WAR
Θέματα:
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
LEADER 00711cam a2200193 i 4500
001 1/33243
008 070202s1979 enka b 001 0 eng d
020 |a 0821122541 
035 |l 35657 
040 |a GR-PeUP 
082 0 0 |a 658.7'2 WAR 
100 1 |a Warfel, Marshall C. 
245 1 4 |a The professional food buyer :  |b standards, principles, and procedures /  |c Warfel M.C., Frank H. Waskey. 
260 |a Berkeley :  |b McCutchan Pub.,  |c 1979. 
300 |a x, 363 σ. :  |b εικ. ;  |c 29 εκ. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφία και ευρετήριο. 
650 4 |a Food service purchasing. 
700 1 |a Waskey, Frank H. 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c MAIN  |e 20071026  |h 658.7'2 WAR  |p 00153954  |q 00153954  |t LOAN  |y 0  |4 1