Hospitality personnel management /
από: Morgan, William J., 1924-
Στοιχεία έκδοσης: (1979)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
The professional food buyer : standards, principles, and procedures /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Warfel, Marshall C. |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | Waskey, Frank H. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English |
Στοιχεία έκδοσης: |
Berkeley :
McCutchan Pub.,
1979.
|
Ταξινομικός αριθμός: |
658.7'2 WAR |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Hospitality personnel management /
από: Morgan, William J., 1924-
Στοιχεία έκδοσης: (1979) -
The theory of catering /
από: Kinton, Ronald.
Στοιχεία έκδοσης: (1984) -
Foodservice facilities planning /
από: Kazarian, Edward A.
Στοιχεία έκδοσης: (1983) -
The buyer's manual /
Στοιχεία έκδοσης: (1930) -
Purchasing handbook: standard reference book on policies, practices, and procedures/
από: Aljian, George W.
Στοιχεία έκδοσης: (1973)