Introduction to hotel and restaurant management /
Άλλοι συγγραφείς: | Brymer, Robert A. |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English |
Στοιχεία έκδοσης: |
Dubuque :
Kendall/Hunt Pub. Co.,
1984.
|
Έκδοση: | 4th ed. |
Ταξινομικός αριθμός: |
647.94'068 INT |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
LEADER | 00622nam a2200193 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 1/33312 | ||
008 | 070202s1984 enk 00110 eng d | ||
020 | |a 0840332831 | ||
035 | |l 35729 | ||
040 | |a GR-PeUP | ||
082 | 0 | 0 | |a 647.94'068 INT |
245 | 0 | 0 | |a Introduction to hotel and restaurant management / |c ed. by Robert A. Brymer. |
250 | |a 4th ed. | ||
260 | 0 | |a Dubuque : |b Kendall/Hunt Pub. Co., |c 1984. | |
300 | |a xi, 305 σ. ; |c 24 εκ. | ||
650 | 4 | |a Hotel management. | |
650 | 4 | |a Restaurant management. | |
700 | 1 | |a Brymer, Robert A. |e ed. | |
852 | |a INST |b UNIPILB |c MAIN |e 20071026 |h 647.94'068 INT |p 00153950 |q 00153950 |t LOAN |y 0 |4 1 |