Introduction to hotel and restaurant management /
Στοιχεία έκδοσης: (1988)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Introduction to hotel and restaurant management /
Αποθηκεύτηκε σε:
| Άλλοι συγγραφείς: | Brymer, Robert A. |
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | English |
| Στοιχεία έκδοσης: |
Dubuque :
Kendall/Hunt Pub. Co.,
1984.
|
| Έκδοση: | 4th ed. |
| Ταξινομικός αριθμός: |
647.94'068 INT |
| Θέματα: | |
| Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Introduction to hotel and restaurant management /
Στοιχεία έκδοσης: (1988) -
Operational problem solving for the hotel and restaurant industry : the Pullman method /
από: Kreck, Lothar A., 1926-
Στοιχεία έκδοσης: (1978) -
Introduction to management in the hospitality industry/
από: Powers, Thomas F.
Στοιχεία έκδοσης: (1979) -
Introduction to management in the hospitality industry /
από: Powers, Thomas F.
Στοιχεία έκδοσης: (1984) -
The art and science of managing hotels/restaurants/institutions = formerly The art and science of modern innkeeping /
από: Vallen, Jerome J.
Στοιχεία έκδοσης: (1978)


