Στοιχεία τεχνολογίας, μεταποιήσεις και συσκευασίας τροφίμων : αλληλεπιδράσεις συσκευασίας με τρόφιμα και περιβάλλον /
από: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Στοιχεία έκδοσης: (2001)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Οι αναπτυξιακές δυνατότητες του αγροτροφικού συστήματος στην Ελλάδα /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Νικολαΐδης, Ευάγγελος. |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | Στασινόπουλος, Γιώργος. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Αθήνα :
ΙΝΕ,
2015.
|
Ταξινομικός αριθμός: |
338.109495 ΝΙΚ |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Στοιχεία τεχνολογίας, μεταποιήσεις και συσκευασίας τροφίμων : αλληλεπιδράσεις συσκευασίας με τρόφιμα και περιβάλλον /
από: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Στοιχεία έκδοσης: (2001) -
Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί/
από: Καλογρίδου-Βασιλειάδου, Δέσποινα.
Στοιχεία έκδοσης: (1999) -
Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σε εταιρία εμπορίας, αποθήκευσης και διακίνησης ποτών σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 22000 /
από: Στρατηγός, Βασίλειος Δ.
Στοιχεία έκδοσης: (2008) -
Analysis of the Greek food supply chain /
από: Καδίτη, Ελένη Α.
Στοιχεία έκδοσης: (2012) -
Ευρωπαϊκή ενοποίηση και βιομηχανία τροφίμων /
από: Καζάκος, Ιωάννης.
Στοιχεία έκδοσης: (1990)