Ο κλάδος ποτών και τροφίμων : μελέτη περίπτωσης ικανοποίησης πελατών /
από: Παπαδημητρίου, Γρηγόριος.
Στοιχεία έκδοσης: (2009)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Ύπαρξη, χαρακτηριστικά και λειτουργία τμήματος εξυπηρέτησης πελατών στις επιχειρήσεις /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Δασκαλάκη, Αγγελίνα Ν. |
---|---|
Corporate συγγραφέας: | Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
[χ.τ.] :
[χ.ό.],
2001.
|
Ταξινομικός αριθμός: |
658.812 ΔΑ |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Ο κλάδος ποτών και τροφίμων : μελέτη περίπτωσης ικανοποίησης πελατών /
από: Παπαδημητρίου, Γρηγόριος.
Στοιχεία έκδοσης: (2009) -
Ποιότητα υπηρεσιών και εξυπηρέτηση του πελάτη : σχέση διοίκηση ολικής ποιότητας και διοίκηση των στελεχών /
από: Καραούζα, Πελαγία Σ.
Στοιχεία έκδοσης: (2011) -
Σύγχρονη διοίκηση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων : σύγχρονες προσεγγίσεις που οδηγούν στην εύρυθμη και μακροχρόνια λειτουργία των ξενοδοχειακών επιχειρησέων /
από: Κοτρώτσος, Ιωάννης Κ.
Στοιχεία έκδοσης: (2007) -
Διοίκηση ολικής ποιότητας και εργαλεία ποιότητας στις τραπεζικές υπηρεσίες /
από: Μαντά, Νίκη.
Στοιχεία έκδοσης: (2009) -
Πληροφοριακά συστήματα και ποιότητα : μελέτη περίπτωσης /
από: Δασκαλάκη, Άννα Αθ.
Στοιχεία έκδοσης: (2002)