Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί/

Κύριος συγγραφέας: Καλογρίδου-Βασιλειάδου, Δέσποινα.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: Greek
Στοιχεία έκδοσης: Θεσσαλονίκη: University Studio Press, 1999
Ταξινομικός αριθμός: 641.3'028 ΚΑΛ
Θέματα:
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
LEADER 00931nam a2200193 a 4500
001 1/24918
008 050228s1999 gr 00110 gre
020 |a 9601208089 
035 |l 26703 
040 |a GR-PeUP 
082 0 0 |a 641.3'028 ΚΑΛ 
100 1 |a Καλογρίδου-Βασιλειάδου, Δέσποινα. 
245 1 0 |a Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων :  |b γενικοί - ειδικοί/  |c Καλογρίδου-Βασιλειάδου, Δ. 
260 |a Θεσσαλονίκη:  |b University Studio Press,  |c 1999 
300 |a 220 σ.:  |c 24 εκ. 
650 4 |a Food industry and trade  |x Sanitation. 
650 4 |a Τροφή  |x Βιομηχανία και εμπόριο  |x Yγιεινή. 
650 4 |a Τροφή  |x Έλεγχος. 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c MAIN  |e 20050228  |h 641.3'028 ΚΑΛ  |p 00146898  |q 00146898  |t LOAN  |y 0  |4 1