Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί/
| Κύριος συγγραφέας: | Καλογρίδου-Βασιλειάδου, Δέσποινα. |
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | Greek |
| Στοιχεία έκδοσης: |
Θεσσαλονίκη:
University Studio Press,
1999
|
| Ταξινομικός αριθμός: |
641.3'028 ΚΑΛ |
| Θέματα: | |
| Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
| LEADER | 00931nam a2200193 a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 1/24918 | ||
| 008 | 050228s1999 gr 00110 gre | ||
| 020 | |a 9601208089 | ||
| 035 | |l 26703 | ||
| 040 | |a GR-PeUP | ||
| 082 | 0 | 0 | |a 641.3'028 ΚΑΛ |
| 100 | 1 | |a Καλογρίδου-Βασιλειάδου, Δέσποινα. | |
| 245 | 1 | 0 | |a Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : |b γενικοί - ειδικοί/ |c Καλογρίδου-Βασιλειάδου, Δ. |
| 260 | |a Θεσσαλονίκη: |b University Studio Press, |c 1999 | ||
| 300 | |a 220 σ.: |c 24 εκ. | ||
| 650 | 4 | |a Food industry and trade |x Sanitation. | |
| 650 | 4 | |a Τροφή |x Βιομηχανία και εμπόριο |x Yγιεινή. | |
| 650 | 4 | |a Τροφή |x Έλεγχος. | |
| 852 | |a INST |b UNIPILB |c MAIN |e 20050228 |h 641.3'028 ΚΑΛ |p 00146898 |q 00146898 |t LOAN |y 0 |4 1 | ||


