Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί/
| Κύριος συγγραφέας: | Καλογρίδου-Βασιλειάδου, Δέσποινα. |
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | Greek |
| Στοιχεία έκδοσης: |
Θεσσαλονίκη:
University Studio Press,
1999
|
| Ταξινομικός αριθμός: |
641.3'028 ΚΑΛ |
| Θέματα: | |
| Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
καταχωρήστε σχόλιο πρώτοι!


