Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί/
Κύριος συγγραφέας: | Καλογρίδου-Βασιλειάδου, Δέσποινα. |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Θεσσαλονίκη:
University Studio Press,
1999
|
Ταξινομικός αριθμός: |
641.3'028 ΚΑΛ |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
UNIPILB
Ταξινομικός #: |
641.3'028 ΚΑΛ |
---|---|
Αντίγραφο 1 |