Στοιχεία τεχνολογίας, μεταποιήσεις και συσκευασίας τροφίμων : αλληλεπιδράσεις συσκευασίας με τρόφιμα και περιβάλλον /
από: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Στοιχεία έκδοσης: (2001)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Κανόνες ορθής υγιεινής πρακτικής για τις επιχειρήσεις τροφίμων : γενικοί - ειδικοί/
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Καλογρίδου-Βασιλειάδου, Δέσποινα. |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Θεσσαλονίκη:
University Studio Press,
1999
|
Ταξινομικός αριθμός: |
641.3'028 ΚΑΛ |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Στοιχεία τεχνολογίας, μεταποιήσεις και συσκευασίας τροφίμων : αλληλεπιδράσεις συσκευασίας με τρόφιμα και περιβάλλον /
από: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Στοιχεία έκδοσης: (2001) -
Ασφάλεια τροφίμων: Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
από: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Στοιχεία έκδοσης: (2001) -
Εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σε εταιρία εμπορίας, αποθήκευσης και διακίνησης ποτών σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 22000 /
από: Στρατηγός, Βασίλειος Δ.
Στοιχεία έκδοσης: (2008) -
Πιστοποιητικά ποιότητας τροφίμων : έρευνα της ελληνικής πραγματικότητας
από: Χρήστου, Ελένη Γεωργίου.
Στοιχεία έκδοσης: (2001) -
Χωροταξικός σχεδιασμός και λειτουργική οργάνωση κέντρου διανομής πολυεθνικής εταιρείας του κλάδου τροφίμων και ποτών /
από: Γεωργάς, Δημήτριος.
Στοιχεία έκδοσης: (2008)