Hotel and catering law /
από: Field, David, B.A.
Στοιχεία έκδοσης: (1978)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Profile of the hotel and catering industry /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Medlik, S. |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | Airey, D. W. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English |
Στοιχεία έκδοσης: |
London :
Heinemann,
1978.
|
Έκδοση: | 2nd edition prepared with D. W. Airey. |
Ταξινομικός αριθμός: |
338.4΄7΄6479441 MED |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Hotel and catering law /
από: Field, David, B.A.
Στοιχεία έκδοσης: (1978) -
Operational problem solving for the hotel and restaurant industry : the Pullman method /
από: Kreck, Lothar A., 1926-
Στοιχεία έκδοσης: (1978) -
The art and science of managing hotels/restaurants/institutions = formerly The art and science of modern innkeeping /
από: Vallen, Jerome J.
Στοιχεία έκδοσης: (1978) -
Introduction to hotel and restaurant management /
Στοιχεία έκδοσης: (1984) -
Introduction to hotel and restaurant management /
Στοιχεία έκδοσης: (1988)