Planning and control for food and beverage operations /
Κύριος συγγραφέας: | Ninemeier, Jack D. |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English |
Στοιχεία έκδοσης: |
East Lansing:
Educational Institute of the American Hotel & Motel Association,
1982.
|
Ταξινομικός αριθμός: |
647.95'068 NIN |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
LEADER | 00744nam a2200205 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 1/32181 | ||
008 | 070112s1982 enk 000 0 eng d | ||
020 | |a 0866120149 | ||
035 | |l 34533 | ||
040 | |a DLC |b GR-PeUP | ||
082 | 0 | 0 | |a 647.95'068 NIN |
100 | 1 | |a Ninemeier, Jack D. | |
245 | 1 | 0 | |a Planning and control for food and beverage operations / |c Ninemeier Jack D. |
260 | |a East Lansing: |b Educational Institute of the American Hotel & Motel Association, |c 1982. | ||
300 | |a ix, 252 σ. ; |c 30 εκ. | ||
500 | |a Περιέχει ευρετήριο | ||
650 | 4 | |a Food service management. | |
650 | 4 | |a Bartending. | |
650 | 4 | |a Services alimentaires |x Gestion. | |
852 | |a INST |b UNIPILB |c MAIN |e 20070214 |h 647.95'068 NIN |p 00152066 |q 00152066 |t LOAN |y 0 |4 1 |