Planning and control for food and beverage operations /

Κύριος συγγραφέας: Ninemeier, Jack D.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: English
Στοιχεία έκδοσης: East Lansing: Educational Institute of the American Hotel & Motel Association, 1982.
Ταξινομικός αριθμός: 647.95'068 NIN
Θέματα:
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
LEADER 00744nam a2200205 4500
001 1/32181
008 070112s1982 enk 000 0 eng d
020 |a 0866120149 
035 |l 34533 
040 |a DLC  |b GR-PeUP 
082 0 0 |a 647.95'068 NIN 
100 1 |a Ninemeier, Jack D. 
245 1 0 |a Planning and control for food and beverage operations /  |c Ninemeier Jack D. 
260 |a East Lansing:  |b Educational Institute of the American Hotel & Motel Association,  |c 1982. 
300 |a ix, 252 σ. ;  |c 30 εκ. 
500 |a Περιέχει ευρετήριο 
650 4 |a Food service management. 
650 4 |a Bartending. 
650 4 |a Services alimentaires  |x Gestion. 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c MAIN  |e 20070214  |h 647.95'068 NIN  |p 00152066  |q 00152066  |t LOAN  |y 0  |4 1