Foodservice facilities planning /
από: Kazarian, Edward A.
Στοιχεία έκδοσης: (1983)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Planning and control for food and beverage operations /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Ninemeier, Jack D. |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English |
Στοιχεία έκδοσης: |
East Lansing:
Educational Institute of the American Hotel & Motel Association,
1982.
|
Ταξινομικός αριθμός: |
647.95'068 NIN |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Foodservice facilities planning /
από: Kazarian, Edward A.
Στοιχεία έκδοσης: (1983) -
Food and beverage management : διοίκηση και έλεγχος - τιμολόγηση στον επισιτικό τομέα των ξενοδοχείων /
από: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Στοιχεία έκδοσης: (2019) -
Food and beverage management : διοίκηση και έλεγχος - τιμολόγηση στον επισιτικό τομέα των ξενοδοχείων /
από: Μάρας, Αθανάσιος Γ.
Στοιχεία έκδοσης: (2005) -
Catering costs and control /
από: Paige, Grace.
Στοιχεία έκδοσης: (1977) -
International journal of hospitality management
Στοιχεία έκδοσης: (1982)