|
|
|
|
| LEADER |
01123nam a2200217 a 4500 |
| 001 |
1/34660 |
| 008 |
080321s2005 gr d bi 00010 gre d |
| 020 |
|
|
|a 9607530594
|
| 035 |
|
|
|l 37136
|
| 040 |
|
|
|a GR-PeUP
|
| 082 |
0 |
0 |
|a 363.1926 ΤΖΙ
|
| 100 |
1 |
|
|a Τζιά, Κωνσταντίνα.
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) σε χώρους μαζικής εστίασης /
|c Κωνσταντίνα Τζιά, Φλωρεντία Παππά.
|
| 260 |
0 |
|
|a Αθήνα :
|b Παπασωτηρίου,
|c 2005.
|
| 300 |
|
|
|a xiii, 313 σ. :
|b πιν. ;
|c 24 εκ.
|
| 504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφία και ευρετήριο.
|
| 650 |
|
4 |
|a Τροφή
|x Συντήρηση.
|
| 650 |
|
4 |
|a Τροφή
|x Μέτρα ασφαλείας.
|
| 650 |
|
4 |
|a Τροφή
|x Βιομηχανία και εμπόριο
|x Υγιειονολογικές απόψεις.
|
| 700 |
1 |
|
|a Παππά, Φλωρεντία.
|
| 852 |
|
|
|a INST
|b UNIPILB
|c MAIN
|e 20080321
|h 363.1926 ΤΖΙ
|p 00154951
|q 00154951
|t LOAN
|y 0
|4 1
|