Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) σε χώρους μαζικής εστίασης /

Κύριος συγγραφέας: Τζιά, Κωνσταντίνα.
Άλλοι συγγραφείς: Παππά, Φλωρεντία.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: Greek
Στοιχεία έκδοσης: Αθήνα : Παπασωτηρίου, 2005.
Ταξινομικός αριθμός: 363.1926 ΤΖΙ
Θέματα:
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
LEADER 01123nam a2200217 a 4500
001 1/34660
008 080321s2005 gr d bi 00010 gre d
020 |a 9607530594 
035 |l 37136 
040 |a GR-PeUP 
082 0 0 |a 363.1926 ΤΖΙ 
100 1 |a Τζιά, Κωνσταντίνα. 
245 1 0 |a Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) σε χώρους μαζικής εστίασης /  |c Κωνσταντίνα Τζιά, Φλωρεντία Παππά. 
260 0 |a Αθήνα :  |b Παπασωτηρίου,  |c 2005. 
300 |a xiii, 313 σ. :  |b πιν. ;  |c 24 εκ. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφία και ευρετήριο. 
650 4 |a Τροφή  |x Συντήρηση. 
650 4 |a Τροφή  |x Μέτρα ασφαλείας. 
650 4 |a Τροφή  |x Βιομηχανία και εμπόριο  |x Υγιειονολογικές απόψεις. 
700 1 |a Παππά, Φλωρεντία. 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c MAIN  |e 20080321  |h 363.1926 ΤΖΙ  |p 00154951  |q 00154951  |t LOAN  |y 0  |4 1