Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) σε χώρους μαζικής εστίασης /
Κύριος συγγραφέας: | Τζιά, Κωνσταντίνα. |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | Παππά, Φλωρεντία. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Αθήνα :
Παπασωτηρίου,
2005.
|
Ταξινομικός αριθμός: |
363.1926 ΤΖΙ |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
LEADER | 01123nam a2200217 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 1/34660 | ||
008 | 080321s2005 gr d bi 00010 gre d | ||
020 | |a 9607530594 | ||
035 | |l 37136 | ||
040 | |a GR-PeUP | ||
082 | 0 | 0 | |a 363.1926 ΤΖΙ |
100 | 1 | |a Τζιά, Κωνσταντίνα. | |
245 | 1 | 0 | |a Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) σε χώρους μαζικής εστίασης / |c Κωνσταντίνα Τζιά, Φλωρεντία Παππά. |
260 | 0 | |a Αθήνα : |b Παπασωτηρίου, |c 2005. | |
300 | |a xiii, 313 σ. : |b πιν. ; |c 24 εκ. | ||
504 | |a Περιέχει βιβλιογραφία και ευρετήριο. | ||
650 | 4 | |a Τροφή |x Συντήρηση. | |
650 | 4 | |a Τροφή |x Μέτρα ασφαλείας. | |
650 | 4 | |a Τροφή |x Βιομηχανία και εμπόριο |x Υγιειονολογικές απόψεις. | |
700 | 1 | |a Παππά, Φλωρεντία. | |
852 | |a INST |b UNIPILB |c MAIN |e 20080321 |h 363.1926 ΤΖΙ |p 00154951 |q 00154951 |t LOAN |y 0 |4 1 |