Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) σε χώρους μαζικής εστίασης /

Κύριος συγγραφέας: Τζιά, Κωνσταντίνα.
Άλλοι συγγραφείς: Παππά, Φλωρεντία.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: Greek
Στοιχεία έκδοσης: Αθήνα : Παπασωτηρίου, 2005.
Ταξινομικός αριθμός: 363.1926 ΤΖΙ
Θέματα:
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!

UNIPILB

Ταξινομικός #: 363.1926 ΤΖΙ
Αντίγραφο 1