Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων : σύστημα διαχείρισης HACCP/ανάλυση κινδύνων και κρίσιμων σημείων ελέγχου σε χώρους εστίασης /
από: Αθανασοπούλου, Θεοφανώ Χ.
Στοιχεία έκδοσης: (2003)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Ανάλυση επικινδυνότητας στα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HACCP) σε χώρους μαζικής εστίασης /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Τζιά, Κωνσταντίνα. |
---|---|
Άλλοι συγγραφείς: | Παππά, Φλωρεντία. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Αθήνα :
Παπασωτηρίου,
2005.
|
Ταξινομικός αριθμός: |
363.1926 ΤΖΙ |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων : σύστημα διαχείρισης HACCP/ανάλυση κινδύνων και κρίσιμων σημείων ελέγχου σε χώρους εστίασης /
από: Αθανασοπούλου, Θεοφανώ Χ.
Στοιχεία έκδοσης: (2003) -
Ασφάλεια τροφίμων: Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
από: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Στοιχεία έκδοσης: (2001) -
Ανάλυση του κλάδου της σοκολατοποιίας βάσει του υποδείγματος του Porter & εφαρμογή HACCP σε προϊόντα σοκολάτας /
από: Νταβάρα, Μαρία Ν.
Στοιχεία έκδοσης: (2006) -
Από το αγρόκτημα στο τραπέζι: ασφαλή τρόφιμα για τους ευρωπαίους καταναλωτές/
Στοιχεία έκδοσης: (2005) -
Εφαρμογή συστήματος HACCP σε βιομηχανικό σφαγείο χοίρων /
από: Τσιριγωτάκης, Ιωάννης Μ.
Στοιχεία έκδοσης: (2004)