Εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων οργάνωσης και ελέγχου του τμήματος food and beverage στη ελληνική ξενοδοχειακή επιχείρηση /

Κύριος συγγραφέας: Μπλέτσα, Άννα Π.
Corporate συγγραφέας: Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: Greek
Στοιχεία έκδοσης: Πειραιάς : [χ.ό.], 2008.
Ταξινομικός αριθμός: 647.94495 ΜΠΛ
Θέματα:
Διαθέσιμο Online: http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/2858
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
LEADER 01364nam a2200229 a 4500
001 1/35871
008 080730s2008 gr bm 00110 gre d
035 |l 38391 
040 |a GR-PeUP 
082 0 0 |a 647.94495 ΜΠΛ 
100 1 |a Μπλέτσα, Άννα Π. 
245 1 0 |a Εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων οργάνωσης και ελέγχου του τμήματος food and beverage στη ελληνική ξενοδοχειακή επιχείρηση /  |c Μπλέτσα Π. Άννα. 
260 |a Πειραιάς :  |b [χ.ό.],  |c 2008. 
300 |a viii, 164 σ. :  |b πίν., διαγρ. ;  |c 30 εκ. +  |e 1 οπτικό δίσκο Η/Υ. 
502 |a Διατριβή (Δ.Ε.)--Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2008. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφία. 
650 4 |a Διατριβές. 
650 4 |a Ξενοδοχεία  |x Διοίκηση και οργάνωση  |z Ελλάδα. 
650 4 |a Τροφή  |x Διοίκηση και οργάνωση. 
710 2 |a Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c DISS  |e 20081202  |h 647.94495 ΜΠΛ  |p 00156962  |q 00156962  |t NOLOAN  |y 23  |4 1 
856 4 1 |u http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/2858