|
|
|
|
| LEADER |
01364nam a2200229 a 4500 |
| 001 |
1/35871 |
| 008 |
080730s2008 gr bm 00110 gre d |
| 035 |
|
|
|l 38391
|
| 040 |
|
|
|a GR-PeUP
|
| 082 |
0 |
0 |
|a 647.94495 ΜΠΛ
|
| 100 |
1 |
|
|a Μπλέτσα, Άννα Π.
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων οργάνωσης και ελέγχου του τμήματος food and beverage στη ελληνική ξενοδοχειακή επιχείρηση /
|c Μπλέτσα Π. Άννα.
|
| 260 |
|
|
|a Πειραιάς :
|b [χ.ό.],
|c 2008.
|
| 300 |
|
|
|a viii, 164 σ. :
|b πίν., διαγρ. ;
|c 30 εκ. +
|e 1 οπτικό δίσκο Η/Υ.
|
| 502 |
|
|
|a Διατριβή (Δ.Ε.)--Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2008.
|
| 504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφία.
|
| 650 |
|
4 |
|a Διατριβές.
|
| 650 |
|
4 |
|a Ξενοδοχεία
|x Διοίκηση και οργάνωση
|z Ελλάδα.
|
| 650 |
|
4 |
|a Τροφή
|x Διοίκηση και οργάνωση.
|
| 710 |
2 |
|
|a Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
|
| 852 |
|
|
|a INST
|b UNIPILB
|c DISS
|e 20081202
|h 647.94495 ΜΠΛ
|p 00156962
|q 00156962
|t NOLOAN
|y 23
|4 1
|
| 856 |
4 |
1 |
|u http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/2858
|