Εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων οργάνωσης και ελέγχου του τμήματος food and beverage στη ελληνική ξενοδοχειακή επιχείρηση /
Κύριος συγγραφέας: | Μπλέτσα, Άννα Π. |
---|---|
Corporate συγγραφέας: | Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Πειραιάς :
[χ.ό.],
2008.
|
Ταξινομικός αριθμός: |
647.94495 ΜΠΛ |
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: |
http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/2858 |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
LEADER | 01364nam a2200229 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 1/35871 | ||
008 | 080730s2008 gr bm 00110 gre d | ||
035 | |l 38391 | ||
040 | |a GR-PeUP | ||
082 | 0 | 0 | |a 647.94495 ΜΠΛ |
100 | 1 | |a Μπλέτσα, Άννα Π. | |
245 | 1 | 0 | |a Εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων οργάνωσης και ελέγχου του τμήματος food and beverage στη ελληνική ξενοδοχειακή επιχείρηση / |c Μπλέτσα Π. Άννα. |
260 | |a Πειραιάς : |b [χ.ό.], |c 2008. | ||
300 | |a viii, 164 σ. : |b πίν., διαγρ. ; |c 30 εκ. + |e 1 οπτικό δίσκο Η/Υ. | ||
502 | |a Διατριβή (Δ.Ε.)--Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2008. | ||
504 | |a Περιέχει βιβλιογραφία. | ||
650 | 4 | |a Διατριβές. | |
650 | 4 | |a Ξενοδοχεία |x Διοίκηση και οργάνωση |z Ελλάδα. | |
650 | 4 | |a Τροφή |x Διοίκηση και οργάνωση. | |
710 | 2 | |a Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. | |
852 | |a INST |b UNIPILB |c DISS |e 20081202 |h 647.94495 ΜΠΛ |p 00156962 |q 00156962 |t NOLOAN |y 23 |4 1 | ||
856 | 4 | 1 | |u http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/2858 |