Διαχείριση τμήματος food and beverage (F&B) στο Capsis Hotel /
από: Βλαχοπιώτης, Αθανάσιος Γ.
Στοιχεία έκδοσης: (2010)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων οργάνωσης και ελέγχου του τμήματος food and beverage στη ελληνική ξενοδοχειακή επιχείρηση /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Μπλέτσα, Άννα Π. |
---|---|
Corporate συγγραφέας: | Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Πειραιάς :
[χ.ό.],
2008.
|
Ταξινομικός αριθμός: |
647.94495 ΜΠΛ |
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: |
http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/2858 |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Διαχείριση τμήματος food and beverage (F&B) στο Capsis Hotel /
από: Βλαχοπιώτης, Αθανάσιος Γ.
Στοιχεία έκδοσης: (2010) -
Ξενοδοχειακή διοικητική : μια θεωρητική προσέγγιση /
από: Πουλικάκου, Ελευθερία Π.
Στοιχεία έκδοσης: (2008) -
Οι προϋπολογιστικές καταστάσεις και η εφαρμογή τους στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις : ανάλυση των παραδοσιακών τακτικών κατάρτισης προϋπολογιστικών καταστάσεων, εκτίμηση της σημασίας τους για την αποδοτική λειτουργία των οργανισμών, μελέτη της εφαρμογής τους στο ξενοδοχειακό τομέα και παρατήρηση των σύγχρονων τάσεων στην προϋπολογιστική διαδικασία /
από: Βουλτσίδου, Ευαγγελία Π.
Στοιχεία έκδοσης: (2008) -
Ξενοδοχειακή νομοθεσία και συμβάσεις /
από: Ερωτοκρίτου, Αργυρή.
Στοιχεία έκδοσης: (2009) -
Στρατηγικό μάνατζμεντ, μελέτη περίπτωσης εταιρείας τουριστικών επιχειρήσεων ESPERIA Α.Ε : διαμόρφωση και υλοποίηση στρατηγικού σχεδιασμού σε ελληνική ξενοδοχειακή επιχείρηση και ανάλυση των κυριότερων στοιχείων που σχετίζονται με το στρατηγικό μάνατζμεντ /
από: Παπαγιάννη, Μαρία Α.
Στοιχεία έκδοσης: (2003)