Μελέτη σκοπιμότητας για την δημιουργία μονάδας διαλογής και συσκευασίας οπωροκηπευτικών στον νομό Ηρακλείου /
από: Ασημακόπουλος, Φώτης Π.
Στοιχεία έκδοσης: (2004)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Η διαμόρφωση των τιμών στον τομέα των νωπών οπωροκηπευτικών : ο ρόλος των κεντρικών αγορών /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Τριανταφύλλης, Ιωάννης. |
---|---|
Corporate συγγραφέας: | Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Πειραιάς :
[χ.ό.],
2011.
|
Ταξινομικός αριθμός: |
664.8 ΤΡΙ |
Θέματα: | |
Διαθέσιμο Online: |
http://digilib.lib.unipi.gr/dspace/handle/unipi/4511 |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Μελέτη σκοπιμότητας για την δημιουργία μονάδας διαλογής και συσκευασίας οπωροκηπευτικών στον νομό Ηρακλείου /
από: Ασημακόπουλος, Φώτης Π.
Στοιχεία έκδοσης: (2004) -
Το σύστημα εμπορίας και διακινήσεως των οπωροκηπευτικών στην Ελλάδα/
από: Παπαθανασίου, Χρήστος.
Στοιχεία έκδοσης: (1978) -
Η διαδικασία μετακύλισης τιμής στον ελληνικό αγροδιατροφικό τομέα : η περίπτωση των οπωροκηπευτικών /
από: Ρεζίτη, Ιωάννα.
Στοιχεία έκδοσης: (2010) -
Ασφάλεια τροφίμων: Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
από: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Στοιχεία έκδοσης: (2001) -
Κατεψυγμένα οπωροκηπευτικά /
Στοιχεία έκδοσης: (1987)