Στοιχεία τεχνολογίας, μεταποιήσεις και συσκευασίας τροφίμων : αλληλεπιδράσεις συσκευασίας με τρόφιμα και περιβάλλον /
από: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Στοιχεία έκδοσης: (2001)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
Analysis of the Greek food supply chain /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Καδίτη, Ελένη Α. |
---|---|
Corporate συγγραφέας: | Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Athens :
Centre of planning and economic research,
2012.
|
Σειρά: |
Studies ;
73 |
Ταξινομικός αριθμός: |
338.19 ΚΑΔ |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
Στοιχεία τεχνολογίας, μεταποιήσεις και συσκευασίας τροφίμων : αλληλεπιδράσεις συσκευασίας με τρόφιμα και περιβάλλον /
από: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Στοιχεία έκδοσης: (2001) -
Ασφάλεια τροφίμων: Εφαρμογή της ανάλυσης επικινδυνότητας και κρίσιμων σημείων ελέγχου (HACCP) στις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών /
από: Αρβανιτογιάννης, Ιωάννης Σ.
Στοιχεία έκδοσης: (2001) -
Πιστοποιητικά ποιότητας τροφίμων : έρευνα της ελληνικής πραγματικότητας
από: Χρήστου, Ελένη Γεωργίου.
Στοιχεία έκδοσης: (2001) -
Ευρωπαϊκή ενοποίηση και βιομηχανία τροφίμων /
από: Καζάκος, Ιωάννης.
Στοιχεία έκδοσης: (1990) -
Οι αναπτυξιακές δυνατότητες του αγροτροφικού συστήματος στην Ελλάδα /
από: Νικολαΐδης, Ευάγγελος.
Στοιχεία έκδοσης: (2015)