The management of service for the restaurant manager /

Κύριος συγγραφέας: Goodman, Raymond J.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: English
Στοιχεία έκδοσης: Dubuque, Iowa : Wm. C. Brown Company, 1979.
Ταξινομικός αριθμός: 647.95068 RAY
Θέματα:
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
LEADER 00894nam a2200217 a 4500
001 1/47571
008 171128s1979 enk b 00110 eng
020 |a 0697084094 
035 |l 50557 
040 |a GR-PeUP 
082 0 0 |a 647.95068 RAY 
100 1 |a Goodman, Raymond J. 
245 1 0 |a The management of service for the restaurant manager /  |c Raymond J. Goodman, Jr. 
260 0 |a Dubuque, Iowa :  |b Wm. C. Brown Company,  |c 1979. 
300 |a xiv, 302 σ. :  |b εικ., διαγρ. ;  |c 24 εκ. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφία και ευρετήριο. 
650 4 |a Food service  |x Customer services. 
650 4 |a Restaurant management. 
650 4 |a Υπηρεσίες τροφίμων  |x Υπηρεσίες πελατών. 
650 4 |a Διαχείριση εστιατορίων. 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c MAIN  |e 20171128  |h 647.95068 RAY  |p 00178747  |q 00178747  |t LOAN  |y 0  |4 1