The art and science of managing hotels/restaurants/institutions = formerly The art and science of modern innkeeping /
από: Vallen, Jerome J.
Στοιχεία έκδοσης: (1978)
- Εμφάνιση παραπομπής
- Αποστολή με email
- Αποθήκευση
- Στα αγαπημένα
- Σελιδοδείκτης
- Προσθήκη στο καλάθι Αφαίρεση από το καλάθι
The management of service for the restaurant manager /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Goodman, Raymond J. |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | English |
Στοιχεία έκδοσης: |
Dubuque, Iowa :
Wm. C. Brown Company,
1979.
|
Ταξινομικός αριθμός: |
647.95068 RAY |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
Παρόμοια τεκμήρια
-
The art and science of managing hotels/restaurants/institutions = formerly The art and science of modern innkeeping /
από: Vallen, Jerome J.
Στοιχεία έκδοσης: (1978) -
Introduction to management in the hospitality industry/
από: Powers, Thomas F.
Στοιχεία έκδοσης: (1979) -
International journal of hospitality management
Στοιχεία έκδοσης: (1982) -
Introduction to management in the hospitality industry /
από: Powers, Thomas F.
Στοιχεία έκδοσης: (1984) -
The project 50 /
από: Peters, Thomas J.
Στοιχεία έκδοσης: (1999)