|
|
|
|
| LEADER |
01272nam a2200217 4500 |
| 001 |
1/22333 |
| 008 |
040211s2003 gr mb 000 0 gre d |
| 035 |
|
|
|l 23236
|
| 082 |
0 |
0 |
|a 664.07 ΑΘΑ
|
| 100 |
1 |
|
|a Αθανασοπούλου, Θεοφανώ Χ.
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων :
|b σύστημα διαχείρισης HACCP/ανάλυση κινδύνων και κρίσιμων σημείων ελέγχου σε χώρους εστίασης /
|c Αθανασοπούλου Θεοφανώ Χ.
|
| 260 |
|
|
|a Πειραιάς :
|b [χ.ό.],
|c 2003
|
| 300 |
|
|
|a 115 σ. :
|b εικ. ;
|c 30 εκ.
|
| 502 |
|
|
|a Διατριβή (Δ.Ε.)--Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2003
|
| 504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφίες.
|
| 650 |
|
4 |
|a Διατριβές.
|
| 650 |
|
4 |
|a Διατροφή
|x Ποιότητα.
|
| 650 |
|
4 |
|a Διατροφή
|x Μέτρα ασφαλείας.
|
| 650 |
|
4 |
|a Τροφή
|x Προδιαγραφές.
|
| 710 |
2 |
|
|a Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
|
| 852 |
|
|
|a INST
|b UNIPILB
|c DISS
|e 20051010
|h 664.07 ΑΘΑ
|p 00149642
|q 00149642
|t NOLOAN
|y 23
|4 1
|