Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων : σύστημα διαχείρισης HACCP/ανάλυση κινδύνων και κρίσιμων σημείων ελέγχου σε χώρους εστίασης /

Κύριος συγγραφέας: Αθανασοπούλου, Θεοφανώ Χ.
Corporate συγγραφέας: Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα: Greek
Στοιχεία έκδοσης: Πειραιάς : [χ.ό.], 2003
Ταξινομικός αριθμός: 664.07 ΑΘΑ
Θέματα:
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
LEADER 01272nam a2200217 4500
001 1/22333
008 040211s2003 gr mb 000 0 gre d
035 |l 23236 
082 0 0 |a 664.07 ΑΘΑ 
100 1 |a Αθανασοπούλου, Θεοφανώ Χ. 
245 1 0 |a Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων :  |b σύστημα διαχείρισης HACCP/ανάλυση κινδύνων και κρίσιμων σημείων ελέγχου σε χώρους εστίασης /  |c Αθανασοπούλου Θεοφανώ Χ. 
260 |a Πειραιάς :  |b [χ.ό.],  |c 2003 
300 |a 115 σ. :  |b εικ. ;  |c 30 εκ. 
502 |a Διατριβή (Δ.Ε.)--Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2003 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφίες. 
650 4 |a Διατριβές. 
650 4 |a Διατροφή  |x Ποιότητα. 
650 4 |a Διατροφή  |x Μέτρα ασφαλείας. 
650 4 |a Τροφή  |x Προδιαγραφές. 
710 2 |a Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. 
852 |a INST  |b UNIPILB  |c DISS  |e 20051010  |h 664.07 ΑΘΑ  |p 00149642  |q 00149642  |t NOLOAN  |y 23  |4 1