Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων : σύστημα διαχείρισης HACCP/ανάλυση κινδύνων και κρίσιμων σημείων ελέγχου σε χώρους εστίασης /
Κύριος συγγραφέας: | Αθανασοπούλου, Θεοφανώ Χ. |
---|---|
Corporate συγγραφέας: | Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Πειραιάς :
[χ.ό.],
2003
|
Ταξινομικός αριθμός: |
664.07 ΑΘΑ |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
LEADER | 01272nam a2200217 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 1/22333 | ||
008 | 040211s2003 gr mb 000 0 gre d | ||
035 | |l 23236 | ||
082 | 0 | 0 | |a 664.07 ΑΘΑ |
100 | 1 | |a Αθανασοπούλου, Θεοφανώ Χ. | |
245 | 1 | 0 | |a Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων : |b σύστημα διαχείρισης HACCP/ανάλυση κινδύνων και κρίσιμων σημείων ελέγχου σε χώρους εστίασης / |c Αθανασοπούλου Θεοφανώ Χ. |
260 | |a Πειραιάς : |b [χ.ό.], |c 2003 | ||
300 | |a 115 σ. : |b εικ. ; |c 30 εκ. | ||
502 | |a Διατριβή (Δ.Ε.)--Πανεπιστήμιο Πειραιώς, 2003 | ||
504 | |a Περιέχει βιβλιογραφίες. | ||
650 | 4 | |a Διατριβές. | |
650 | 4 | |a Διατροφή |x Ποιότητα. | |
650 | 4 | |a Διατροφή |x Μέτρα ασφαλείας. | |
650 | 4 | |a Τροφή |x Προδιαγραφές. | |
710 | 2 | |a Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. | |
852 | |a INST |b UNIPILB |c DISS |e 20051010 |h 664.07 ΑΘΑ |p 00149642 |q 00149642 |t NOLOAN |y 23 |4 1 |