Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων : σύστημα διαχείρισης HACCP/ανάλυση κινδύνων και κρίσιμων σημείων ελέγχου σε χώρους εστίασης /
Κύριος συγγραφέας: | Αθανασοπούλου, Θεοφανώ Χ. |
---|---|
Corporate συγγραφέας: | Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. |
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Στοιχεία έκδοσης: |
Πειραιάς :
[χ.ό.],
2003
|
Ταξινομικός αριθμός: |
664.07 ΑΘΑ |
Θέματα: | |
Ετικέτες: |
Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!
|
καταχωρήστε σχόλιο πρώτοι!